Sokan keresik a minőségi használt ruhákat

Sokan keresik a minőségi használt ruhákatA ruha árak emelkedésének, valamint a környezettudatosságnak köszönhetően nagyon sokan vannak, akik az új ruhák vásárlása helyett használt ruhákat részesítik inkább előnyben. Szerencsére lehetőség van minőségi használt ruhákat vásárolni, így az igényekből sem kell sokat leadni azért, mert nem új ruhát veszünk.

A minőségi használt ruhákat általában bálás ruha formájában hozzák be Nyugat-Európa országaiból. A bálás ruha olyan „csomagot” jelent, amelyben általában 10-500 kg közötti ruhanemű található. Gyakran ezeket a bálákat minőségi jelzéssel is ellátják, valamint egy adott ruhanemű típust, pl. gyerek ruhákat vagy női ruhákat csomagolnak egy bálába, hogy a kiskereskedők dolgát megkönnyítsék. A bálákat a nagykerek hozzák be az országba, a jobb nagykerek rendelkeznek külföldi kapcsolatokkal, és biztosítani tudják, hogy kizárólag minőségi bálás ruhákat áruljanak a kiskereskedőknek.

A bálás ruhákat kilogrammonkénti áron árulják, az átlagos minőség pár száz forint kilogrammonként, a kiváló minőségűek már az ezer forintot is elérhetik. Mivel kis tételben nem lehet a bálás ruhákat megvenni, így egy összegben magasnak tűnhet az ár, de ha el tudod adni kereskedésedben a ruhákat, akkor többszörösen megtérülhet egy vásárlás.